Coronavirus: Wat voor invloed heeft dit op Speelgoedheld.nl?

  • Geplaatst op
  • Door Corné den Boef
  • 0
Coronavirus: Wat voor invloed heeft dit op Speelgoedheld.nl?

Het Coronavirus houdt Nederland al een aantal weken in zijn greep. We moeten ons sociale contact verminderen en minimaal 1,5 meter afstand houden. Daarnaast zijn de scholen gesloten en zitten alle Nederlandse kinderen thuis

Het Coronavirus houdt Nederland al een aantal weken in zijn greep. We moeten ons sociale contact verminderen en minimaal 1,5 meter afstand houden. Daarnaast zijn de scholen gesloten en zitten alle Nederlandse kinderen thuis. Dit kan een behoorlijke druk leggen op de ouders van de kinderen. Zoekt u nog naar een manier om uw kinderen deze lastige periode binnen te houden? Dan raden wij aan om eens naar ons assortiment te kijken. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van allerlei verschillende soorten speelgoed wat uw kinderen zeker bezig zal houden.

Bestellen en leveringstijden

Ondanks dat het coronavirus het dagelijks leven in Nederland bijna stil heeft gelegd, willen wij benadrukken dat wij nog steeds werken met dezelfde levertijden. Dit betekent dat u een product binnen 24 uur in huis kunt wachten, indien u voor 16:00 bij ons heeft besteld. Wij onderhouden nauw contact met onze logistieke vervoerder en zien erop toe dat alle bestellingen juist worden geleverd. Houdt er echter dat pakketjes niet meer worden overgedragen, maar in de meeste gevallen voor de deur of op een andere passende plaats worden neergelegd.

Belgische klanten

Ook Belgische klanten kunnen bij ons uitgaan van dezelfde levertijden die wij normaliter hanteren. De levertijden naar België bedragen 1 tot 2 werkdagen. Zelfs nu de grenzen op slot zitten voor Nederlanders en andere Europeanen, heeft onze logistieke vervoerder ons benadrukt dat de goederenstroom doorgaat en leveringen dus geen vertragingen zullen opleveren.

Lockdown

Mocht Nederland in een ‘lockdown’ terecht komen dan zal de goederenstroom nog steeds doorgaan. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de levering van uw bestelling.

De gezondheid van onze werknemers

Het RIVM heeft duidelijke maatregelen genomen, die wij als Nederlanders zo goed mogelijk dienen na te streven. Daarom werkt ons personeel vanuit huis. Wij houden deze situatie nauwlettend in de gaten, want onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of via onze chatbox.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »