Baby speelgoed en Peuter speelgoed

3
Sorteren op:

Bij Speelgoedheld kan je terecht voor de aanschaf van baby speelgoed en/of peuter speelgoed. Zeker in deze vroege jaren is het erg belangrijk dat jouw kind de mogelijkheden krijgt om zichzelf goed te ontwikkelen en speelgoed is hier een belangrijke drijfveer in. Bekijk ons ruime assortiment baby- en peuter speelgoed en laat je inspireren.

Weet je niet zeker wat voor baby speelgoed je voor jouw kind uit moet zoeken? De leeftijd van de baby of peuter speelt ook een rol in het type speelgoed wat geschikt is, dus wij zetten het even voor je op een rijtje!

Babyspeelgoed tot jaar 1

In het eerste jaar ontwikkelt een baby de zintuigen en ook worden de eerste stappen in taalontwikkeling gemaakt. Bepaald baby speelgoed kan hier mee helpen.

Baby speelgoed 0-3 maanden

In de eerste maand van je baby’s leven is er nog weinig baat bij speelgoed. Baby’s kunnen op deze leeftijd nog geen dingen vastpakken en hebben ook nog veel te veel interesse in zichzelf en papa en mama om met andere dingen bezig te zijn. Een spiegeltje waarin de baby zichzelf mooi kan bewonderen is wel een goed idee.

In maand 1 en 2 heeft je baby meer aandacht voor andere dingen en zijn er verschillende speelgoed items die voor deze leeftijd leuk zijn:

  • Poppen en knuffels van je baby’s favoriete stof
  • Een muziekmobiel om het zicht en object volging te stimuleren
  • Een babygym om de motoriek te ontwikkelen

In de 3e maand kan je baby kleuren zien, al dan nog niet goed genoeg om ze helemaal te kunnen onderscheiden. Wel is het een goed idee om dit verder te stimuleren met een babyboek met mooie diverse kleuren. Daarnaast is ook de motoriek van je baby beter en beter aan het worden en kunnen rammelaars uitstekend baby speelgoed zijn om dit nog verder te ontwikkelen.

Speelgoed baby 3-6 maanden en 6 - 12 maanden

Voor baby’s van 3 tot 6 maanden is je kind nog steeds volop bezig met de zintuigen ontwikkelen, dus maak hier gebruik van door baby speelgoed te kopen dat felle kleuren heeft, geluiden maakt of beweegt.

Na 6 maanden is je baby’s motoriek al een stuk beter en begint hij of zij te kruipen, zitten en staan (soms ook lopen). Bouwspeelgoed, loopwagens, boekjes, puzzels en speelgoed met geluid zijn allemaal leuke ideeën voor baby’s van 6 tot 9 maanden, maar die interesse blijft ook in de volgende maanden zeker nog.

Baby- en peuter speelgoed 1 tot 3 jaar

Van 1 tot 3 jaar is educatief speelgoed erg belangrijk om je kind verder te ontwikkelen, maar is het ook zeker belangrijk dat het ook leuk moet zijn. Houdt wel rekening mee met het feit dat klein baby speelgoed nog geen goed idee is, ook 2 of 3-jarige peuters stoppen nog graag kleine spullen in hun mond. Let bij onze producten daarom goed op de leeftijdsklasse en of deze voor jouw kind geschikt is.

Buitenspeelgoed voor baby of peuter

Binnen ons ruime assortiment baby speelgoed en peuter speelgoed vind je ook een ruim aanbod buitenspeelgoed waarmee jouw kind zich met mooi weer kostelijk mee kan vermaken. Ben je vaak met je kind in de tuin? Dan kan een speeltent bijvoorbeeld leuk zijn. Of gaan jullie graag naar het strand met mooi weer? Overweeg dan een emmer en schep om het maken van zandkastelen makkelijker te maken.

Bestellen en levering

Op het moment dat u een keuze heeft kunnen maken uit ons prachtige assortiment aan baby speelgoed of peuter speelgoed kunt u deze producten bijzonder eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Het enige wat u hoeft te doen is de producten in uw winkelwagen te plaatsen, uw contactgegevens in te vullen en vervolgens af te rekenen via één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling. Indien u op werkdagen voor 16:00 heeft besteld kunt u uw producten de volgende werkdag in huis verwachten. Bestellingen na vrijdag op vrijdag worden doorgaans maandag of dinsdag geleverd.

Baby- en peuter speelgoed kopen bij Speelgoedheld.nl

Bekijk ons ruime aanbod baby speelgoed en peuter speelgoed op de website. Wanneer je het perfecte speelgoed hebt gevonden kun je gemakkelijk afrekenen via de website en zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Heb je verder nog vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via de live chat of door ons te e-mailen op [email protected]. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u voor de aanschaf van baby speelgoed en/of peuter speelgoed bij Speelgoedheld.nl aan het juiste adres bent.

}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »