Ons Verhaal

Welkom op de website van Speelgoedheld. Speelgoedheld is opgericht in het hartje van Noord-Brabant. Net als vele andere herinneren wij ons nog goed hoe wij ons hele dagen bezig konden houden met het speelgoed dat we hadden. In die tijd nog vooral met 'simpel' en 'traditioneel' speelgoed.

Hoe anders is dat op dit moment, zo'n 25 jaar later.

Net zoals wij, heeft ook speelgoed zich in de loop der jaren ontwikkeld. Dat zien we ook terug in onze omgeving. Jonge kinderen die zonder moeite de weg weten te vinden op de nieuwste smartphones en tablets. We staan er niet meer versteld van. Aan de ene kant is dit natuurlijk geweldig, maar aan de andere kant vinden we dat kinderen 'het kind zijn' een beetje verliezen door de digitalisering van onze samenleving. Daarnaast vinden we dat kinderen motorische en sociale vaardigheden minder goed ontwikkelen, doordat ze te snel toegang krijgen tot de vele 'schermpjes' zoals wij dit ook wel noemen.

Dit kan anders. En vanuit deze gedachte is dan ook Speelgoedheld in het leven geroepen. In het assortiment van Speelgoedheld vindt u vooral traditioneel en educatief speelgoed. Speelgoed dat we zelf herkennen van onze jongere jaren. 

Laat u uw kind weer écht kind zijn?

Speelgoedheld.nl

 

}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »