Poppen & Knuffels

6
Sorteren op:

Poppen & knuffels

Een favoriete pop of knuffel is iets wat je kind voor een hele lange tijd zal koesteren. De lievelingsknuffel van je kind geeft hem of haar meer zekerheid, biedt troost wanneer het even lastig is en ondersteunt in het ontwikkelen van zelfstandigheid. Daarom is het ook goed dat je een knuffel of pop koopt die lang meegaat en goed gewassen kan worden, want als dit de lievelingsknuffel van je kind wordt wil je niet dat het stuk gaat. Bij Speelgoedheld kun je terecht voor een groot aanbod poppen en knuffels waar je kind jarenlang onafscheidelijk van zal zijn.

Een baby knuffel voor jouw pasgeboren kind

Heb je nog een jonge baby en ben je op zoek naar een leuke baby knuffel voor hem of haar? We hebben een ruim aanbod aan baby knuffels voor je baby. Zo ben je bij Speelgoedheld aan het juiste adres voor diverse leuke baby knuffels zoals exotische dieren, fantasiefiguren of de oude vertrouwde knuffelbeer. Houdt wel rekening met de leeftijdscategorie van de knuffel. Wij geven bij al onze productspecificaties aan voor welke leeftijden het product geschikt is.

Een knuffel is voor jarenlang

Je kind kan zich heel sterk hechten aan een lievelingsknuffel, hier haalt hij of zij troost en zekerheid uit en zal zeker in de eerste 6 jaar ook meehelpen aan de ontwikkeling van je kind. Na het 6e jaar kan het zijn dat de verbondenheid met de knuffel of pop vervaagt, maar dat is ook helemaal geen probleem. Omdat kinderen deze knuffels gebruiken om zichzelf te troosten, geeft de afname in behoefte aan de knuffel aan dat het kind zichzelf kan troosten.

Je kind kan de knuffel meenemen naar spannende gebeurtenissen, zoals de eerste schooldag, een verjaardag, vakantie in een ander land. Dit biedt net dat ene beetje extra vertrouwen en dat is voor iedereen fijn.

Kleine of grote poppen en knuffels online kopen

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan poppen en knuffels, van klein tot groot. Zo kan je dochter bijvoorbeeld genieten van een poppenhuis met kleine poppen, een grotere aankleedpop om te voorzien van de meest modieuze outfits of zelfs een babypop waar je dochter voor kan zorgen.

Zo zijn er veel opties voor poppen en knuffels voor jouw kind. Heb je de perfecte pop of knuffel voor je kind gevonden, reken dan eenvoudig af en wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar je op.

Heb je verdere vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via onze live chat of door ons een e-mail te sturen.

}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »