Educatief Speelgoed

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Educatief speelgoed

De ontwikkeling van je kind in de eerste jaren is erg belangrijk voor de aansluitende jaren. Educatief speelgoed speelt hier een grote rol in, helemaal als dit ook nog heel leuk is. Je kind zal het leuker gaan vinden om te leren en dat zal met schoolwerk ook veel voordelen hebben. Bekijk ons aanbod leerspelletjes, speciaal gemaakt om jouw kind spelenderwijs te laten leren!

Educatief en uitdagend speelgoed voor 1-2 jaar

Na het eerste jaar heeft je baby al steeds meer onder de knie en gaat hij of zij steeds meer bewegen. Zodra ze beter zelfstandig rechtop kunnen zitten zijn blokken een erg leuk en leerzaam type speelgoed om mee te beginnen. Ook alles wat geluid maakt of lichtjes heeft is zeer interessant op deze leeftijd. Bekijk eens onze ruime collectie activity speelgoed voor diverse leuke speelgoed artikelen waarmee je kind op een leuke en actieve manier kan leren.

Educatief speelgoed 2 / 3 / 4 jaar

Vanaf 2 jaar hebben kinderen veel meer controle over hun lichaam, waardoor ze onder andere leren rennen, dansen, fietsen etc. Op deze leeftijden kun je voor educatief speelgoed kiezen wat een betere motoriek vereist. Zo zijn puzzels bijvoorbeeld een uitstekend idee voor leerzaam speelgoed voor kinderen van 2 tot 4 jaar, maar denk ook aan kleuren, knutselen of een speelgoedtrein met rails. Boeken blijven ook nog een belangrijke factor in de verdere ontwikkeling van een kind.

Ook buiten spelen is voor een kind van deze leeftijd niet alleen belangrijk, maar ook erg leuk. Zorg dus dat je regelmatig met je kind naar buiten gaat, naar een speeltuin of gewoon op straat met leuk buitenspeelgoed.

Educatief speelgoed 4 / 5 / 6 jaar

Vanaf 4 jaar gaan kinderen naar de kleuterschool en beginnen ze met onderwijs. De basis die je hebt gelegd met het opvoeden van je kind wordt nu naar een hoger niveau getild. Woorden worden geleerd, de basis van rekening wordt opgezet en je kind leert schrijven. Toch kun je thuis op een leuke manier helpen met het schoolwerk van je kind. Zo hebben we een reeks aan speelgoed om je kind verder te helpen met schoolwerk, zonder dat hij of zij het door heeft! Denk daarbij aan speelgoed met letters en woorden of tellen en rekenen.

Spelend leren met educatief speelgoed van Speelgoedheld

Met het educatieve speelgoed van Speelgoedheld.nl zorg jij voor een goede basis in de cognitieve, motorieke en zintuigelijke ontwikkeling van je kind. Bestel eenvoudig online en wij zorgen dat het pakketje binnen no-time geleverd wordt. Indien je verder nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, via e-mail of live chat!

}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »