Profiteer van 30% korting op ons gehele assortiment

  • Geplaatst op
  • Door Speelgoedheld.nl
  • 0
Profiteer van 30% korting op ons gehele assortiment

Profiteer van de unieke Speelgoedheld-kortingsactie die tot augustus 2020 geldig. Doordat wij als ‘nieuwe’ webshop binnen een korte tijd een enorme groei hebben meegemaakt willen wij onze klanten bedanken.

Profiteer van de unieke Speelgoedheld-kortingsactie die tot augustus 2020 geldig. Doordat wij als ‘nieuwe’ webshop binnen een korte tijd een enorme groei hebben meegemaakt willen wij onze klanten bedanken. Daarom profiteert iedereen nu van een korting van minimaal 30% op ons gehele assortiment. Ook zullen we via Facebook en Instagram verschillende giveaways houden, houdt daarom onze social media pagina nauwlettend in de gaten.

Over Speelgoedheld.nl

Speelgoedheld.nl is dé Nederlandse leverancier van alle soorten speelgoed. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld een ouderwetse puzzel tot aan een High-tech afstand bestuurbare robot. Door onze lage prijzen, lage verzendkosten en levering binnen één dag staan wij in de top van de Nederlandse speelgoedleveranciers. Wij zijn altijd bereikbaar via onze klantenservice die dag in en dag uit voor u klaar staat. Transparantie en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u geen acties van ons missen schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen en acties rondom Speelgoedheld.nl.

Behoefte aan meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze service of wilt u meer weten over één van onze producten? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of stel uw vraag via onze livechat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
}
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »